Resultaten voor auto onderdelen 24 betrouwbaar

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     auto onderdelen 24 betrouwbaar
 
Klacht Auto-onderdelen24: Oplichters Klachtenkompas.
De prijs is goed, maar als mijn auto 10 dagen stil moet staan om op onderdelen te wachten is dat natuurlijk geen optie. Na gebeld te hebben een wazig half pools/nederlands verhaal, was het nog niet onderweg. Mijn negatieve beoordeling is ook NIET geplaats cencuur?
Auto-onderdelen24.nl Volvo V70, S60, en S80 Forum.
Ik ben nu al een paar dagen bezig met de klantenservice om mijn ongenoegen te uiten en de juiste producten geleverd te krijgen. Net vroegen ze om de VIN van mijn auto, dus het zal er wel op uitdraaien dat ze verzekeren dat deze onderdelen echt geschikt zijn voor mijn S60.
Slechte ervaringen met auto-onderdelen24.nl cq. AUTODOC Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Dus na 2 weken, klant maar wachten, uiteraard bij andere Duitse besteld waar het de volgende dag WEL werd geleverd. Item was NIET op voorraad bij deze auto onderdelen 24. Ik denk 24 staat voor 24 dagen levering. Vreselijk bedrijf dit klanten belazert.
Auto-onderdelen-totaal reviews echte klantbeoordelingen feedbackcompany.com.
04-05-2017 Prima serviceverkeerd, onderdeel gekregen buiten de schuld van Auto Onderdelen Totaal en toch door heer Arjen van klantenservice opgelostzeer, netjespetje, af. Beschrijf hier uw ervaring. Goede comunicatie en begrip van de klantenservice.Doen wat ze beloven en zorgen voor juiste oplossing. Beveelt u dit bedrijf aan Ja. 04-04-2017 Eerste bestelling. Flinke week op gewacht. Gezien dat het produkt niet echt courant kan ik de wat langere levertijd begrijpen. Wellicht dat ze de levertijd van te voren kunnen. Beveelt u dit bedrijf aan Ja. 12-03-2017 Alles is goed verlopen. Beveelt u dit bedrijf aan Ja. Alles voor jouw auto! Auto-onderdelen-totaal.nl is de beste totaalleverancier voor alle auto-onderdelen. Je bestelt gemakkelijk snel bij Auto-onderdelen-totaal.nl! De Roef 10. 9206 AK Drachten. Tel: 085-273 74 55. Naar de website. Betrouwbaar en transparant.
MijnAutoOnderdelen.nl Ervaringen met MijnAutoOnderdelen reviews betrouwbaar.
Levertijd in 24 uur wordt niet nageleefd, is 4 dagen geworden.Mogelijkheid gebruikt op kenteken onderdelen bestellen en krijg de verkeerde onderdelen binnen.Eerst moet er een RMA nummer aangevraagd worden om onderdelen te mogen terugsturen. Kosten terugsturen is voor rekening klant staat er in de voorwaarden.Waardeloos bedrijf.
Auto-Onderdelen24 reviews Lees klantreviews over auto-onderdelen24.nl. Trustpilot reviews.
ik heb 2 weken moeten wachten. Wanneer je dan wilt annuleren nog voor de verzending! dan gaat dat plots nietmeer. fijn als je hierdoor 2 weken zonder auto zit! uiteindelijk ergens anders onderdelen besteld en die ware er nog sneller.
Beoordelingen van tevreden klanten over de servicekwaliteit.
Ik heb schokbrekers voor mij auto besteld links en recht achter ik heb 100 E, voor betaald hier in Nederland was prijs bijna 250 E, ver poot lager achter 2 X voor 40 E, hier was prijs 67 E, per stuk. draag arm ophanging achter 50 E, 2 X hier prijs 110 E, per stuk. wat voordeel is je besteld goedkoopste maar je krijgt duurste, onderdelen gaat over BMW 5 serie van 1998.
www.porscheforum.nl Toon onderwerp Ervaringen met www.auto-onderdelen24.nl.
niet aan Porsche dus da's' minder handig voor ons Porsche liefhebbers. Verder is mijn ervaring dat auto onderdelen sites die voor de laagste prijs gaan ook vaak echt troep verkopen. Denk aan remblokken/schijven, fuseekogels, koppelingsplaten etc. Goedkoop is hier vaak echt duurkoop.

Contacteer ons