Meer resultaten voor polyestershoppen bv moordrecht

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     polyestershoppen bv moordrecht
 
Polyestershoppen.nl Uw complete leverancier in composieten!
Bestellen en leveren. Het schuren van je boot. Het primeren van de romp met HB coati. Het schoonmaken van je boot. Polyester reparatie van scheuren en g. Marmer tafel maken met epoxy giethars. Westbaan 275 2841MC, Moordrecht support@polyestershoppen.nl. Copyright 2018 Polyestershoppen B.V.
PolyesterShoppen BV KiyOh.
Toen ik belde dat het niet lukte om op de aangegeven aflevertijd thuis te zijn, was het geen probleem. De chauffeur heeft het op een door mij aangegeven plek achter gelaten. Antwoord PolyesterShoppen BV. Goed om te horen dat het zo goed is opgelost!
Vacatures bij Polyestershoppen BV. Solliciteer via Jobbird Jobbird.
0 beoordelingen met een gemiddelde van 8.0 Polyestershoppen BV plaats een beoordeling. Wij hebben op dit moment geen vacatures Klik hier om een open sollicitatie te sturen. Klik hier voor alle vacatures in de branche Chemische producten / Petrochemische stoffen. Klik hier voor alle vacatures in Moordrecht.
Werken bij Polyestershoppen BV? Solliciteer via Jobbird Jobbird.
0 beoordelingen met een gemiddelde van 8.0 Polyestershoppen BV plaats een beoordeling 678 x bekeken. Chemische producten / Petrochemische stoffen Locaties. 2008 Gemiddelde jaaromzet. Een onderneming met jonge medewerkers en met een moderne cultuur. Wij gebruiken moderne technologie omdat we ons werk zo efficiƫnt mogelijk willen doen. Denk hierbij aan Google Mail, Dropbox, Google Drive, online back-office systemen etc. Wij willen klanten blij maken en faciliteren dit door en met een beleefde houding, super snelle levering en medewerkers met een pro-actieve en oplossingsgerichte houding. Wie zijn wij? Polyestershoppen is een onderneming welke zich primair richt op de online verkoop van kunstharsen, versterkingsmaterialen, lijmen en toebehoren. Opgericht in 2008 en maakt met name de laatste jaren een sterke groei door. Wat bieden wij? Naast goede arbeidsvoorwaarden een jong bedrijf wat een grote voorsprong heeft op de concurrentie door online in te zetten als verkoopmethodiek. Daarnaast willen wij je graag de ruimte geven om je te ontwikkelen en luisteren we graag naar jou mening. Open en informele cultuur. Veel ruimte voor eigen inbreng en continue opzoek naar manieren om ons werk efficiƫnter te doen. Plan een route. Er zijn geen vacatures gevonden. Deel dit bedrijf met vrienden. Westbaan 278 Moordrecht, NL.
Polyestershoppen B.V. in Moordrecht Webshop en postorder Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Gerelateerde bedrijven Polyestershoppen B.V. Berlano Fashion Accessoires. Adriana van Rijkestraat 1. Lovely for less. Koningin Julianastraat 2. Bertha van Moerdregtpad 34. Burgemeester Brandtstraat 40. Website Polyestershoppen B.V. Uw website aanpassen? Aanverwante rubrieken in Moordrecht. Webshop en postorder Moordrecht. 2018 Telefoonboek B.V.

Contacteer ons