Meer resultaten voor tshirtdeal

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     tshirtdeal
 
Klacht Tshirtdeal.nl: niet willen leveren wat ik heb besteld en wat ook op factuur staat Klachtenkompas.
ik kon kiezen om of de order te anuleren alleen dan was ik 20% van het betaalde bedrag kwijt of ik kon per order 1 shirt bestellen maar dan moest ik bijbetalen. ik zelf heb de oplossing voorgelegt dat ik per order of mijn hele bedrag terug wil of dat ik 680, per shirt betaal voor 1 shirt per order, deze oplossing werd genegeert en heb ik dan ook ingetrokken.
e liquid
t shirt bedrukken T-Shirt laten bedrukken, ontwerp je eigen t-shirt.
Ook de zwangerschap en kraamcadeautjes kunnen niet achterblijven. Tshirtdeal bied daarom ook veel babykleding aan en wij hebben een Happy Horse familie in het assortiment die wij gratis voor jou bedrukken! Tshirtdeal heeft vier verschillende drukmethodes. Ben je benieuwd wat deze zijn?
1 t shirt bedrukken
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
offshore training
tshirtdeal @tshirtdeal Twitter.
Unmute @ tshirtdeal Mute @ tshirtdeal Follow Follow @ tshirtdeal Following Following @ tshirtdeal Unfollow Unfollow @ tshirtdeal Blocked Blocked @ tshirtdeal Unblock Unblock @ tshirtdeal Pending Pending follow request from @ tshirtdeal Cancel Cancel your follow request to @ tshirtdeal.
Tshirtdeal uit Ridderkerk Advertenties op Marktplaats.nl.
Heren T-shirt met Gratis bedrukking! Kijk deze klapper is van tshirtdeal! Maak nu je eigen t-shirt met jouw toffe tekst erop voor slechts 600, geen addertjes onder het gras, nee gewoon spot goedkoop We hebben dit t-shirt in maar liefst 16 verschillende kleuren en met maar liefst 32 verschillende kleuren opdruk, en dan hebben we het.
Tshirtdeal reviews Lees klantreviews over tshirtdeal.nl.
Na alle positieve verhalen was ik hoopvol om bij Tshirtdeal truien te laten bedrukken voor een groep mensen. Helaas heeft Tshirtdeal dit niet waar kunnen maken. Acht dagen na de bestelling besloot ik Tshirtdeal te whatsappen op de website staat een telefoonnummer dat je expliciet kan bereiken via WhatsApp over hoe het met de bestelling stond.

Contacteer ons